Ta tog, fly, buss eller taxi!

Mulighetene er mange

Planlegg din reise til Saltstraumen
14.07.201711:07 Silje Raymondsdatter

Tog

Det er faktisk enklere enn man skulle tro å ta toget til oss! Nærmeste togstopp er på Tverlandet, og her kan du gå av toget og ta en kort spasertur til busstoppet. Her kan du hoppe på en taxi eller buss som går til Saltstraumen, og etter enda en kort rusletur er du plutselig hos oss!

Her kan du sjekke togruter!

Taxi

Taxisjåførene i Bodø kjører stadig turer til Saltstraumen. De er godt kjente i området, og kan kanskje fortelle deg litt om byen vår mens du blir kjørt hit? For priser og annen informasjon, ring Nordland Taxi på tlf.: 07550

Buss

Hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra busstoppet ved Saltstraumen Kirke. På www.177nordland.no finner du flere ruter, og kan planlegge din bussreise. Du kan også ringe ruteopplysningen på tlf.: 177 

Fly

Det går til stadighet fly til Bodø, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen til oss. Saltstraumen Hotel finner du ca 30 km fra Bodø Lufthavn, og det går busser derfra til Saltstraumen. På flyplassen er det også muligheter for å leie bil, og det er til enhver tid stasjonert taxi som kjører deg dit du vil.

Transport for grupper

Vi har et tett samarbeid med Polar Tours som er et trygt og pålitelig busselskap. Ta kontakt med oss så ordner vi transporten for din gruppe! 

Kanskje er dere av den eventyrlystne typen? Da foreslår vi at dere reiser fra Bodø til Saltstraumen i rib! En fantastisk opplevelse som aldri glemmes, og den absolutt beste måten å få sett Saltstraumens ville krefter på nært hold. Ta kontakt med oss for et godt tilbud.

Nadia Norskott
Rib i Saltstraumen
, click to open in lightbox