HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!

04.07.201821:05 Silje Raymondsdatter

4 ting du bør vite om Saltstraumen Hotel

  • Vi har 28 rom med to senger på hvert rom, samt 12 hytter med 4 senger i hver.
  • Totalt antall senger er 104
  • Konferanserom med kapasitet på opp til 100 gjester pluss grupperom
  • Selskapslokaler med plass til opptil 100 gjester 

Hos oss kan du puste ut i rolige omgivelser, med voldsomme krefter like utenfor døra.

Vi fokuserer på lokal og ikke-reist mat, og får ofte levert fersk fisk fra Saltstraumen som vi serverer våre gjester. Kjøkkenet vårt serverer ærlig mat med mange egenproduserte godsaker. Vi plukker bær selv til sylting, tørking og desserter, dyrker våre egne urter som brukes i mange av rettene og baker alle kaker selv. Vi gjør vårt ytterste for at våre gjester skal gå mette og fornøyde fra bordet etter et skikkelig godt måltid. 

Vi har en flott spaavdeling med innendørs massasjebad, infrarød badstue, finsk sauna, massasjestoler og en koselig relaxavdeling. 

I forbindelse med spaavdelingen har vi et flott treningsrom med fasilitetene som trengs for en god treningsøkt. Vekter, tredemølle, ellipsemaskin og trimsykkel er noe av det som finnes her. For hotellets boende gjester er bruk av treningsrommet gratis.

Utenfor hotellet er det en stor parkeringsplass hvor det er gratis for våre gjester å parkere. I tillegg kan du som boende gjest parkere like utenfor rommet ditt da rommene våre ligger på bakkeplan og har egen inngangsdør.

Hotellet ligger like ved Saltstraumen - verdens sterkeste malstraum, og fra parkeringsplassen vår er det en kort rusletur ned til selve Saltstraumen. 


Mer informasjon om Saltstraumen Hotel

På nettsiden vår her finner du mer informasjon om hva vi tilbyr. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss. Du når oss på telefon 755 06560, eller på mail: hotell@isaltstraumen.no

Saltstraumen Hotel
Saltstraumen
Saltstraumen Hotel, click to open in lightbox
Saltstraumen Hotel
Standard twin-room
Standard rom hos oss med to enkeltsenger, bad og TV, click to open in lightbox
Saltstraumen Hotel
Storetoppen
Stort og luftig møterom, click to open in lightbox
Saltstraumen Hotel
Hytter i frodig natur
Nyoppussede hytter i 2020, click to open in lightbox