L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Gode møter i spektakulære omgivelser

Planlegger du kurs og konferanse i Bodø?

Kurs og Konferanse
12.04.201614:51 Silje

En erfaren kursarrangør

Vi har mange års erfaring med kurs og konferanse, og er en trygg samarbeidspartner for ditt arrangement.

Vi har konkurransedyktige priser i forhold til flere aktører innen kurs og konferanse i Bodø, og våre vakre omgivelser og hotellets lune stemning gjør valget ditt enkelt - vi gjør vårt aller beste for at ditt arrangement skal bli vellykket!

100 deltakere?

Ingen problem! Vår konferanseavdeling har plass til opptil 100 kursdeltakere. 

Saltstraumens fineste utsikt

Vårt største møterom ligger i hotellets øverste etasje, og har fantastisk utsikt over Børvasstindene og Bodø. Store vindusflater gir flotte lysforhold, og på vår takterrasse kan kursdeltakerne nyte utsikten og frisk luft mellom øktene. 

Kurs kombinert med velvære?

Ja, det er en god idè! I et gjerne tettpakket kursprogram, er det ofte mye som skal høres, sees og læres. Det betyr at man gjerne blir tunge og sløve i kroppen etter endt dag, og hva passer vel bedre enn en tur i velværeavdelingen vår? Sosialt samvær i kombinasjon med velvære og rekreasjon er perfekt teambuilding i seg selv, og derfor passer vårt hotell perfekt for ditt kursarrangement! Våre kurs og konferansegjester har inkludert inngang i velværeavdelingen i sin kurspris. Ps: Vi har også trimrom som du fritt kan benytte deg av.

Kaffepause er viktig!

Hos oss er det viktig med gode pauser. Det gir deltakerne på ditt arrangement et viktig pusterom og avbrekk i programmet. Derfor er fersk kaffe, enten nytraktet eller fra kaffemaskinen, en liten kakebit til kaffen og frisk frukt en selvfølge hos oss. 

Hva med lunsj da?

Vi er kjent for vår gode lunsjbuffet! Vår dyktige kokk Anna lager ofte fiskegrateng og kjøttsuppe til våre sultne kursgjester.  

Få et godt tilbud! 

La oss sende deg et tilbud på kurs og konferanse i Saltstraumen! Ring oss på tlf 755 06560 eller send en mail til hotell@isaltstraumen.no

Saltstraumen Hotel
Storetoppen
Møterom med plass til 100 personer
Saltstraumen Hotel
Lilletoppen
Konferanse i Bodø
Saltstraumen Hotel
Frisk frukt

Les mer om mat og spa