L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Julebord 2019

Julebord på Saltstraumen Hotel

En smak av jul
22.04.201716:41 Silje Raymondsdatter

Julebord for bedrifter, vennegjengen eller familien?

Skal din bedrift ha julebord i år? Er du lei av at folket spres for alle vinder når klokka runder 23? Ta dine ansatte med til Saltstraumen! 30 minutters kjøring fra Bodø, der finner du oss - et koselig og gjestmildt hotell som tar i mot dere med et stort smil. Vi serverer en nydelig julebuffet med alt fra ribbe og pinnekjøtt til et bugnende koldtbord, og kronen på verket - hjemmelagd karamellpudding. Alle finner noe de liker, garantert! 

Julebordsdatoer 2019

1. november - vi tjuvstarter julebordssesongen med en forsmak på årets julemat; ribbe, pinnekjøtt og lutefisk. Pris 595,- pr person

16. november - julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Et flott koldtbord og et bugnende dessertbord for den som klarer på noe søtt etter middag. Pris 595,- pr person.

23. november - julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Et flott koldtbord og et bugnende dessertbord for den som klarer på noe søtt etter middag. Pris 595,- pr person.

29. november - julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Et flott koldtbord og et bugnende dessertbord. Pris 595,- pr person.

7. desember - julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Et flott koldtbord og et bugnende dessertbord. Pris 595,- pr person. Trubadur Werner Solbakken spiller opp til fest etter maten. 

14. desember - julebuffet med ribbe, pinnekjøtt og lutefisk med tradisjonelt tilbehør. Et flott koldtbord og et bugnende dessertbord. Pris 695,- pr person. Trubadur Werner Solbakken spiller opp til fest etter maten. 

Årlig familiejulebord 8. desember 2019

Vårt årlige familiejulebord er svært populært, og en kjær stund for mange travle familier i førjulsstria. Her serverer vi en stor julebuffet med alt som hører julen til. En prøvesmaking av juleribba er vel obligatorisk før jul? Vær tidlig ute med å bestille bord.

Alle søndager i advent vil det være innslag av julemat på vår populære søndagsbuffet. Kanskje datoen for familiejulebordet ikke passer? Ta kontakt så reserverer vi bord til dere på en av de andre søndagene i desember.

Levende musikk

7. og 14. desember spiller trubadur Werner Solbakken opp til fest i forbindelse med julebordene hos oss. Han lover god stemning ut i de små nattetimer.

Tilbud

Vær ute i god tid med å be om et tilbud fra oss. Vi har ekstra gode tilbud for våre julebordsgjester som overnatter. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe transport. Kontakt oss på skjemaet under.

Hva med å kombinere julebordet med et besøk i vår spa-avdeling?