L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

VIKTIG INFORMASJON

Vi følger FHIs retningslinjer i forhold til smittevern, og oppfordrer våre gjester til å gjøre det samme. Her finner du informasjon fra oss om hvordan dette påvirker Saltstraumen Hotel.

Oppdatering forbindelse med Covid-19 pandemien
12.03.202013:23 Silje Raymondsdatter

I følge nasjonale retningslinjer kan vi nå åpne for arrangementer med opptil 50 deltakere.

Det vil si at vi i første omgang åpner kun for kurs&konferanse samt grupper og selskap. Ellers vil åpningsdatoer annonseres fortløpende. 

Vi har anledning til å ta i mot overnattende enkeltgjester også, men hotellets fasiliteter vil være stengt utenom dager vi har grupper på huset. Vi kan ikke lengre servere frokostbuffet, og vi tilbyr derfor matpakke til enkeltgjestene våre. Velværeavdeling, trimrom og boblebad vil også være stengt.

Søndagsbuffeten vår er stengt, og alternativ middagsservering vil komme på plass etterhvert, men per i dag har vi ikke faste åpningstider.

Vi planlegger å ha normal drift i sommer med frokost, lunsj og middag hver dag. Tidspunkter og mer infomasjon kommer etterhvert.

Vi håper også å få ønske velkommen masse gjester i våre nyoppussede hytter i sommer. Alle hyttene våre får seg nå et solid løft, og blir utstyrt med gode kjøkken og tilrettelegges spesielt med tanke på familier på ferie. 

Overnatting hos oss kan bookes her!

Skal du feire en dag, arrangere selskap eller kurs? Ta kontakt med oss så setter vi sammen et godt tilbud til deg.

Vi kan kontaktes på telefon 755 06560, og bestillinger og forespørsler kan gjøres på epost til:  hotell@isaltstraumen.no