L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Hytte

Vi gleder oss til å ta i mot gjester i våre nyoppussede hytter

Perfekt for familien!
01.01.197000:00 Silje Raymondsdatter

Vi har 12 hytter som ligger flott plassert like ved hotellet, og like ved Saltstraumen - verdens sterkeste tidevansstrøm.

Hyttene er renovert i 2020 og framstår som nye! De har to soverom med to gode senger på hvert rom, to bad med dusj og toalett, kjøkken med kjøl-/fryseskap, platetopp og stekeovn, oppvaskmaskin og ellers det man trenger for å lage seg et herremåltid av fisken man har fisket seg i Saltstraumen. Det er stue med sofa og TV og spisebord med plass til 4 personer. Det er parkeringsplass like utenfor hytta, samt gratis WiFi.

Hyttene leies ut i selvhusholdning. Pris for overnatting inkluderer pakker med sengetøy og handduker for 4 personer. Avsluttende rengjøring kan gjester gjøre selv, eller det kan bestilles hos oss for 750,-. Frokost kan gjester ordne selv, eller det kan kjøpes på hotellet for 150,- pr pers. Er hunden med på tur? Det er ikke noe problem - send oss en melding så ordner vi en hundevennlig hytte for dere. Det koster 350,- ekstra for å ha med hund på hytte hos oss. 

Book din sommerferie i Saltstraumen her!

Saltstraumen Hotel
Hytte i Saltstraumen
Feriehytter til leie i Saltstraumen
Silje Raymondsdatter
Hytte i Saltstraumen
Flotte familiehytter med 4 senger
Silje Raymondsdatter
Spisebord
spisebordsløsning
Silje Raymondsdatter
Stue
Stue med sofa, stoler og TV
Silje Raymondsdatter
Stue med fotografi av Vebjørn Karlsen
Stueområde
Saltstraumen Hotel
Kjøkken med spisebord
Fullt utstyrt kjøkken med spisebord