L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Overnatting hotellrom

Du fortjener en god natts søvn

Sov godt
12.04.201614:46 Silje

Hotellrom

Hos oss kan du sove i rolige, lune omgivelser i Saltstraumen. 

Vi har 28 hotellrom på huset, alle med to senger og bad med dusj og toalett. Alle rommene er pusset opp i 2018/2019, og er behagelig innredet for at du som gjest skal få en god natts søvn.

Rommene våre ligger på bakkeplan, og alle har egen utgangsdør slik at du enkelt kan parkere like utenfor døra. 

Sommer 2020

Sommeren i år er spesiell med tanke på situasjonen med Covid-19. Vi tar selvsagt alle forhåndsregler, og smittevern tas på alvor hos oss. Gjester skal holde 1 meters avstand fra hverandre, og vi ber om forståelse for at servering vil ta noe lengre tid enn vanlig på grunn av omstendighetene. 

Frokosten har restriksjoner som gjør at gjester ikke kan forsyne seg med frokost selv. Vi har gode løsninger for dette, og vil likevel tilby gjestene våre en god start på dagen med fersk frokost og nykokt kaffe.

 Det er mange som skal reise på kryss og tvers av Norge og vi vil gjøre vårt for å begrense faren for smitte, derfor vil det ikke være anledning til å benytte velværeavdelingen eller boblebadene. 

Ta med hunden på ferie!

Vi har også rom hvor det er lov å ha hund, kontakt oss eller skriv i notatfelt ved bestilling så ordner vi det. Det tilkommer et renholdsgebyr på 250,- for å ha hund på rommet. 

Sykkelferie? Motorsykkelist på tur?

Rommene våre er ypperlige for sykkel- og motorsykkelturister siden de ligger på bakkeplan og du kan lagre sykkelen din trygt rett utenfor døra di. 

Book rom her! 

Pris for overnatting i hotellrom inkluderer frokost, handduker, parkering og WiFi.

Du trenger ikke å betale noen ting ved bestilling. Betaling gjøres med kort ved ankomst. Avbestilling kan gjøres inntil kl. 12.00 dagen før ankomst, og innsjekk er fra kl. 15.00-20.00.

Ved senere ankomst ber vi om at du tar kontakt med oss på mail eller telefon så avtaler vi innsjekk. 

Saltstraumen Hotel