L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Velkommen til oss!

Bare et steinkast fra Saltstraumen
04.07.201821:05 Silje Raymondsdatter

Hos oss kan du puste ut i rolige omgivelser, med voldsomme krefter like utenfor døra.

Vi har 28 rom med to senger på hvert rom, samt 12 bungalower med 4 senger i hver.

Vi har flotte konferanserom med utsikt mot majestetiske Børvasstindan og utover Saltfjorden mot Bodø, og har kapasitet til å ta i mot 120 konferansegjester samtidig.

Hotellet har også koselige selskapslokaler med plass til opptil 100 gjester, og det arrangeres ofte både konfirmasjoner, bryllup, bursdagsselskaper og minnestund hos oss. 

Vi har en flott spaavdeling med innendørs massasjebad, infrarød badstue, finsk sauna, massasjestoler og en koselig relaxavdeling. 

I forbindelse med spaavdelingen har vi et flott treningsrom med fasilitetene som trengs for en god treningsøkt. Vekter, tredemølle, ellipsemaskin og trimsykkel er noe av det som finnes her. For hotellets boende gjester er bruk av treningsrommet gratis.

Utenfor hotellet er det en stor parkeringsplass hvor det er gratis for våre gjester å parkere. I tillegg kan du som boende gjest parkere like utenfor rommet ditt da rommene våre ligger på bakkeplan og har egen inngangsdør.

Hotellet ligger like ved Saltstraumen - verdens sterkeste malstraum, og fra parkeringsplassen vår er det en kort rusletur ned til selve Saltstraumen. 


Mer informasjon om Saltstraumen Hotel

På nettsiden vår her finner du mer informasjon om hva vi tilbyr. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss. Du når oss på telefon 755 06560, eller på mail: hotell@isaltstraumen.no

Andreas Vikan
Saltstraumen
området rundt Saltstraumen Hotel