L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Julebord 2018

Julebord på Saltstraumen Hotel

En smak av jul
22.04.201716:41 Silje Raymondsdatter

Julebord for bedrifter, vennegjengen eller familien?

Skal din bedrift ha julebord i år? Er du lei av at folket spres for alle vinder når klokka runder 23? Ta dine ansatte med til Saltstraumen! 30 minutters kjøring fra Bodø, der finner du oss - et koselig og gjestmildt hotell som tar i mot dere med et stort smil. Vi serverer en nydelig julebuffet med alt fra ribbe og pinnekjøtt til et bugnende koldtbord, og kronen på verket - hjemmelagd karamellpudding. Alle finner noe de liker, garantert! 

Samles vennegjengen før jul?

La oss lage et opplegg til dere, med utendørs boblebad og spa, julemiddag og fest, overnatting og frokost dagen derpå! Vi lover at det blir en suksess, og best av alt - dere slipper oppvasken!

Årlig familiejulebord 9. desember 2018

Vårt årlige familiejulebord er svært populært, og en kjær stund for mange travle familier i førjulsstria. Her serverer vi en stor julebuffet med alt som hører julen til. En prøvesmaking av juleribba er vel obligatorisk før jul? Vær tidlig ute med å bestille bord.

Levende musikk

1. og 7. desember datoer spiller bandet "Outsiders" opp til fest i forbindelse med julebordene hos oss. De lover god stemning og høy dansefaktor!

Tilbud

Vær ute i god tid med å be om et tilbud fra oss. Vi har ekstra gode tilbud for våre julebordsgjester som overnatter. Vi kan også være behjelpelige med å skaffe transport. Kontakt oss på skjemaet under.

Kaldmatsbuffet
Lutefisk og pinnekjøtt

Hva med å kombinere julebordet med et besøk i vår spa-avdeling?