Åpen kafe og restaurant

I sommer har vi åpen kafèen hver dag fra kl. 12.00 - 20.00 og på menyen står det kortreist, lokal, hjemmelagd mat

Et godt måltid i Saltstraumen
05.07.202121:51 Silje Raymondsdatter

Restaurant i Saltstraumen

I sommer serverer vi lunsj og middag hver dag fra kl. 12.00 - 20.00 (søndager er kjøkkenet åpent fra kl. 13.00-20.00). Varmmat serveres fra kl. 13.00 hver dag. 

Menyen varierer litt fra dag til dag, basert på hvilke godsaker (råvarer) vi får tak i. 

Ferske reker står gjerne på menyen når vi får tak i det, og vår nydelige burger finner du på menyen hele uka utenom søndagene.

Søndager er det tradisjonell, skikkelig husmannskost på menyen - vi serverer verdens beste saltkjøtt hver eneste søndag. 

Fiskesuppe - slik den skal være

Vi bruker hele fisken - vi koker kraft på beina av fisken vi fisker, og serverer en kremet og god fiskesuppe med en fyldig smak av skikkelig fisk. Dagens ferske fisk trekkes i suppa før servering, og suppa får følge av friske grønnsaker og tørrfiskpulver fra Tuvsjyen; Gullstøv. Godt brød og smør hører selvfølgelig til. 

Hos oss får du ikke fries til den lokalproduserte burgeren

Vi har frityrfritt kjøkken - det er både sunnere og bedre smak av mat som er stekt på en grill i stedet for kokt i en frityr, derfor serverer vi stekte poteter til burgeren.

Vi er stolte av burgeren vår - den produseres eksklusivt for oss av Lundal Nord AS, rett borti nabobygda. Vi serverer den slik vi liker den best; med norsk cheddar, godt bacon, salat, sylteagurk og tomat, hjemmelagd aioli og Reggies BBQ-saus. 

Søndagsmiddag

Hver søndag serverer vi skikkelig søndagsmiddag - verdens beste Saltkjøtt. Mørt og godt fårekjøtt får selskap av vår hjemmelagde rotmos, kjøttpølse fra Lundal og stekte poteter. Med på kjøpet får du kaffe og dessert. 

Det er alltid flere retter på menyen på søndagene, og rettene vil variere noe fra uke til uke,  men saltkjøtt og en god dessert kan du være helt sikker på at du finner!

Selskapsmeny

Ønsker dere å feire en dag hos oss? Vi har flere flotte selskapsmenyer å velge mellom. Ta kontakt med oss så sender vi dem sammen med et godt tilbud. Vi dekker gjerne et pent bord til dere med hvite duker, servietter og lys.

Hotellfrokost

I sommer serverer vi bærekraftig frokostbuffet hver dag, i ukedager fra kl. 07.00-09.30, og lørdag og søndag fra k. 08.00-10.00.

Gjester som ikke bor hos oss er hjertelig velkomne til å kjøpe frokost hos oss, det koster 150,- pr person for en skikkelig god frokost hos oss.

Hjertelig velkommen!

Silje Raymondsdatter
Ferske reker
Ferske reker , click to open in lightbox
Silje Raymondsdatter
Rabarbrakake
Hjemmelagd rabrabrakake med vaniljeis, click to open in lightbox
Silje Raymondsdatter
Verdens beste burger
Lokalprodusert hamburger med godt tilbehør, click to open in lightbox
Silje Raymondsdatter
Nordnorsk fiskesuppe
Fiskesuppe slik den skal være - kokt på kraft av fiskebein med fersk fisk og gode grønnsaker, click to open in lightbox
Silje Raymondsdatter
Hvalbiff i gryte
Hvalbiff i gryte med potetmos og tyttebær, click to open in lightbox