Aktiviteter for store og små

Saltstraumen er så mye - både vill natur og vakkert landskap, bedrifter med vertskap som strekker seg lengre enn langt for å gi deg en fin opplevelse, det er god hjemmelagd mat med forankring i lokale tradisjoner, det er nordlys og midnattssol og det er fisking fra bergene langs verdens sterkeste tidevannsstrøm.

Hva kan man gjøre i Saltstraumen?
21.10.202015:25 Silje Raymondsdatter

Saltstraumen byr på mange aktiviteter for store og små, fine overnattingsmuligheter, fantastiske turområder og spennende fisketurer. Her inne finenr du informasjon om oss i Saltstraumen, hvem vi er og hva vi kan tilby, enten du skal på tur med familien, jobben eller vennegjengen. 

Saltstraumen er et perfekt område for store natur- og kulturopplevelser. Vi har verdens sterkeste tidevannsstrøm som er et spektakulært skue som kan sees både fra land og fra båt. Her er også den flotte fjellrekka Børvasstindan som inviterer til flotte toppturer til blant annet Per Kalsa-tinden. Det er også mange andre gode turstier i området som passer for både store og små. Et besøk til flotte Valnesfossen anbefales. Husk matpakke!

Vebjørn Karlsen
Saltstraumen
, click to open in lightbox

Se og gjøre i Saltstraumen