L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Bryllup i fantastiske omgivelser

Hva ønsker dere for den store dagen deres?

Feir den store dagen hos oss!
21.04.201717:48 Silje Raymondsdatter

Stort eller lite, intimt eller storslått, hvitt eller blått. Uansett hvilke ønsker dere har for den store dagen, skal vi gjøre vårt beste for å gjøre drømmen virkelig. 

Et trygt valg

På den store dagen deres er det viktig at alt blir slik dere ønsker. Vi har mange års erfaring med bryllupsselskap, og er en trygg samarbeidspartner når dere skal planlegge drømmedagen.

Over en kopp kaffe, planlegger vi dagen sammen med dere, og viktigst - vi lytter på ønskene dere har.

Bare middag eller en hel helg?

Noen velger å gjøre bryllupsdagen enkel, og ønsker bare å spise en bedre middag med sine nærmeste etter seremonien. Vi dekker opp lekre bord, og serverer bryllupsmiddag etter ønske.

Andre igjen, drømmer om en storslått helg hvor familie og venner samles fra fredag til søndag, med ulike sosiale aktiviteter på fredag, bryllupsseremoni, mottakelse, middag og fest på lørdag, og en felles frokost med alle nære og kjære på søndag.

Uansett hvordan deres store dag ser ut, vil vi gjerne få lov til å være en del av den.

Tapas eller langtidsbakt lam?

Vi har flere lekre menyer for dere å velge mellom. Tapas, havrettsbord, koldtbord eller 3,4,5-retters menyer - noe for enhver smak. I samarbeid med vårt kjøkken, finner vi menyen som passer dere perfekt. Drikke er også viktig, og her kan dere gå for ferdig satte vinpakker tilpasset maten dere skal få servert eller kanskje en ølmeny passer dere bedre?

Musikk

Vi kan selvsagt være behjelpelig med å skaffe musikk til bryllupsfesten. Preferanser og budsjett er alt vi trenger, og vi finner musikk som vi har god erfaring med som passer med deres ønsker. Vi har festlokaler som egner seg godt for band, duoer og trubadurer, og vi har festlokaler med mulighet for å spille musikk fra egen spilleliste. Valget er deres!

Skreddersydd

Vi kan altså skreddersy deres drømmedag, helt fra start til slutt. Ta kontakt med oss på telefon 755 06560 eller mail til hotell@isaltstraumen.no .

Vi ser fram til å høre fra dere!

Saltstraumen Hotel
Bryllupsmeny Bodø
Saltstraumen Hotel
Saltstraumen Hotel