L

Kontakt oss


+47 755 06560

hotell@isaltstraumen.no

w

Velvære i Bodø - Saltstraumen

Spa i eksotiske Saltstraumen

12.04.201614:53 Silje

Som en liten perle, midt i hjertet av hotellet, finner du vår helt egen spaavdeling. Her har vi innendørs boblebad, infrarød badstue, finsk sauna, massasjestoler, treningsrom og velværeavdeling med god plass for sosialt samvær eller felles behandlinger. I tillegg har vi et flott behandlingsrom hvor terapeuter fra Klinikk1 utfører ulike behandlinger på bestilling.

Priser

 

For våre boende gjester koster det 200,- for inngang i avdelingen, og 325,- hvis du ønsker å leie badekåpe, handduk og tøfler i tillegg.

For andre gjester koster det 300,- for inngang, og 425,- hvis man ønsker badekåpe, handduk og tøfler.

Vi har også en større pakke som inkluderer inngang, badekåpe, tøfler, 3 spaprodukter til egenpleie i spaet, og et glass med friske bobler til 600,-. Denne pakken er spesielt fin for gjester i for eksempel utdrikningslag, eller venninnegjengen som vil unne seg noe ekstra.

Gavekort

Du kan selvsagt kjøpe gavekort hos oss. For 425,- får du et gavekort på inngang i spa med badekåpe, tøfler og handduk. En kjempefin gave til noen du er glad i, eller kanskje dette blir årets julegave?

Drop-in

I sommermånedene er spaavdelingen åpen for drop-in mandag-lørdag mellom 17-20. Ellers på bestilling. Vi kan også kontaktes på facebook, send en melding til siden vår Saltstraumen Spa og velvære, og vi svarer så kjapt vi kan. Vi strekker oss langt for å legge til rette for ditt besøk hos oss.

Skal du arrangere utdrikningslag?

Ta med vennegjengen til oss! Vi garanterer at dere vil få det svært så hyggelig. Vi har alle rettigheter i spaanlegget.

Kombiner oppholdet med en felles fotbehandling , eller gi brud eller brudgom en massasje fra de dyktige terapeutene hos Klinikk1.

Pakketilbud

Ønsker du et spesielt opplegg, så kan vi selvsagt sette sammen en pakke til deg. Hva med å starte dagen med snorkling i Saltstraumen, etterfulgt av en frisk gåtur over Saltstraumbrua og deretter lande i massasjebadet vårt? Ta kontakt med oss på hotell@isaltstraumen.no så setter vi sammen en pakke, akkurat slik du ønsker.

Rune Nilsen
Innendørs boblebad
Vårt innendørs boblebad med plass til 10-12 personer
eventyrelin.blogg.no
Frisk frukt
Saltstraumen Hotel
Saltstraumen spa og velvære
eventyrelin.blogg.no
Velvære
Velvære, teambuilding, utdrikningslag. You name it!